Germania. Un șofer român a fugit de la locul accidentului provocat, însă a adormit la volan în mijlocul drumului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Un român a fugit de la locul accidentului rutier provocat și a adormit în mijlocul drumului
Germania. Un român a fugit de la locul accidentului rutier provocat și a adormit în mijlocul drumului

Un martor a sunat, în noaptea de 6 martie, la  Departamentul de Poliție din Saarlandul de Nord și a anunțat că într-o mașină oprită în sensul giratoriu din Dagstuhl, se află un bărbat, aparent fără viață. 

La ora 3.15, un Mercedes break, cu numere de înmatriculare românești, a fost surprins oprit în sensul giratoriu din Dagstuhl cu motorul pornit.

Polițiștii care s-au deplasat, imediat, la sensul giratoriu au constatat că șoferul, în vârstă de 32 de ani, de origine română, este în viață și că a adormit în vehicul în timp ce conducea.

Mercedesul avea pe caroserie urme proaspete ale unui accident rutier. În plus, o anvelopă a automobilului a explodat. După ce l-au trezit pe bărbat, ofițerii au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului. Bărbatului, care locuiește în Merzig, i-au fost prelevate două probe de sânge pentru a se stabili gradul de alcoolism.

Ulterior, la ora 12.20 p.m., un locuitor de pe artera principală din Lockweiler a raportat la secția de poliție un accident cu fugă de la locul faptei. Potrivit raportului, un vehicul a părăsit carosabilul în apropierea casei, a trecut prin grădina din fața imobilului, provocând pagube materiale.

Polițiștii au reușit să găsească, la locul accidentului, dovezi că bărbatul, de 32 de ani, a provocat accidentul rutier, apoi a fugit de la locul faptei și a adormit în sensul giratoriu din Dagstuhl. Românul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului.

Un alt șofer român a fost amendat, după ce a făcut pană pe o autostradă din Germania.

Germania. Șofer român, ghinionistul anului. A făcut pană pe autostradă, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal

 

Un șofer român a avut ghinionul să rămână în pană cu automobilul pe autostrada A40, pe data de 8 februarie, la ora 8.30. Polițiștii de la serviciul Autostrăzi s-au grăbit să-l ajute. 

Mașina românului a făcut pană în zona Dortmund-Vest, în direcția Essen. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat, de origine română, de 34 de ani, care era la volanul unui  automobil Golf, ale cărui plăcuțe de înmatriculare fusese aparent desigilate.

Românul, fără reședința permanentă în Germania, le-a spus polițiștilor federali că nu a condus mașina, dar că el deține Golful. Cercetările poliției au scos la iveală contrariul: se pare că românul călătorise cu Golful, dar nu era proprietarul  automobilului. 

Agenții Poliței din Krefeld, încă din luna octombrie, anul trecut, au interzis orice călătorie cu mașina respectivă. În cele din urmă, oficialii au confiscat Golful și toate documentele referitoare la mașină, urmând să verifice dreptul de proprietate. De asemenea, agenții au confiscat și plăcuțele de înmatriculare, care fusese desigilate.

În ceea ce privește șoferul român, polițiștii au constatat că acesta nu avea permis de conducere valabil. Românul s-a ales cu dosar penal. Investigațiile sunt în derulare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel