Germania. Un român a violat și jefuit o femeie, care se întorcea acasă. Atacatorul a ajuns după gratii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

După o săptămână de investigații intense ale poliției și al parchetului, oamenii legii au arestat un bărbat, de 54 de ani, cetățean român, acuzat că a violat o femeie, care mergea spre casă. Violul ar fi avut loc pe 2 aprilie în comuna bavareză Obing.

În noaptea de sâmbătă, 2 aprilie, un românul ar fi violat o femeie în Obing, în cartierul Traunstein. Bărbatul și-a atacat victima din spate. Apoi a violat-o pe o pajiște din apropiere, la marginea orașului. Făptașul a sustras și bani de la femeie, a declarat un purtător de cuvânt al sediului poliției din sudul Bavariei Superioare.  

Ulterior, victima a fugit acasă și a sunat la poliție. Femeia a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanță și apoi a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

După o săptămână de investigații intense ale poliției și al parchetului, agenții de poliție au arestat acum un bărbat, cu cetățenie română. În timpul percheziției ulterioare a apartamentului din Obing, echipa de criminaliști a reușit să obțină probe care justifică suspiciunea  de infracțiune sexuală, scrie BR.de

Acuzatul român se află în arest din momentul în care magistratul de la tribunalul Rosenheim a emis un mandat de arestare pe 10 aprilie. Potrivit informațiilor prezentate de purtătorul de cuvânt al poliției, ancheta este acum în derulare.

De asemenea, se va verifica dacă acuzatu se face vinovat și de o altă infracțiune. Pe 13 martie, un bărbat a urcat în mașina unei tinere pe care a amenințat-o. Ea a reușit să scape din mașină, cu excepția unei mici răni la față.

De asemenea, o româncă, în vârstă de 29 de ani, a fost ademenită într-un apartament de un conațional și ar fi fost violată acolo de doi bărbați de mai multe ori timp de două zile, în Buren, landul Renania de Nord-Westfalia din Germania.

 

Germania. Româncă, sechestrată și abuzată timp de două zile într-un apartament: A fost ademenită de un conațional 

 

Au fost aproape două zile de calvar pentru tânăra româncă, care a fost supusă la abuzuri în luna octombrie a anului trecut. Ea a fost ținută de un conațional în apartamentul său din Büren și violată în mod repetat. I-au luat multe ore să sune la poliție, dar înainte de asta, un coleg de-al ei o forțase să întrețină relații sexuale. Acum, ambii bărbați trebuie să răspundă în fața Camerei a 8-a majoră penală a Tribunalului Regional Paderborn. 

În audierea despre violul repetat al româncei, acuzatul a rămas tăcut. Se spune că cei doi bărbați au atacat-o de mai multe ori pe tânăra de 29 de ani, au lovit-o și au ținut-o cu forța într-un apartament din Büren.

Presupusa victimă a lipsit la începutul negocierilor și se afla în țara natală, România. Conform presei din Germania, ea le-a spus la telefon magistraților că este foarte speriată și se teme că va trebui să experimenteze din nou ceea ce s-a întâmplat. Procesul va continua peste două săptămâni, pe 26 aprilie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel