Germania. Un român a semănat panică pe o autostradă: „Șoferul era puternic beat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer român, în vârstă de 19 ani, a semănat panică, azi-noapte, pe A92, în Gottfrieding, districtul Dingolfing-Landau, landul Bavaria, Germania.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, în dimineața zilei de 14 noiembrie, în jurul orei 3:00 dimineața, centrul de operațiuni al PP Niederbayern a primit mai multe apeluri de urgență despre un șofer care conducea pe sens greșit pe A92.

Un Audi de culoare neagră, cu numere de înmatriculare românești, mergea spre Munchen pe sensul greșit. După o coliziune cu balustrada centrală, mașina s-a oprit pe banda din stânga, neluminată. Cel puțin un șofer a trebuit să evite vehiculul avariat pentru a evita o coliziune.

 

Șoferul român era beat

 

Reacția rapidă a poliției a împiedicat să se întâmple lucruri mai rele pe autostradă. Mai multe patrule ale poliției rutiere din Deggendorf, postului de poliție Landau adIsar și postului de poliție de autostradă Wörth adIsar au reușit, în cele din urmă, să ridice șoferul român care se afla pe sensul greșit.

Motivul pentru care românul a condus greșit pe autostradă cu mașina lui nu a fost încă stabilit. Șoferul era, însă, puternic beat, susțin polițiștii.

Martorii și utilizatorii drumului care au fost amenințați de șoferul român care a circulat pe sens greșit sunt îndemnați să contacteze secția de poliție de autostradă Wörth adIsar. Tel.: 08702/9482990.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel