Germania. Un român a murit SFÂRTECAT de trei mașini pe autostradă. Petru încerca să-și salveze copiii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Tragedie într-o familie de români din Germania. Tatăl a trei copii și-a pierdut viața, fiind călcat de trei mașini pe autostradă. 

Un teribil accident a avut loc duminică seara pe autostrada B5 din Germania. Petru Claudiu, un român în vârsta de 32 de ani, a murit la locul accidentului, fiind călcat de numai puțin de 3 autovehicule, după ce inițial supravieţuise nevătămat impactului mașinii lui cu balustrada, scrie bild.de.

Cum s-a întâmplat nenorocirea

Cei cinci membrii ai familiei se îndreptau spre Berlin, acolo unde locuiau. Românul se afla pe bancheta din spate, alături de doi copii, unul de 3 ani, iar altul de 8 luni. La volan se afla soţia lui, Lara Diana, iar fetiţa de 7 ani pe locul din dreapta, pe un scaun special pentru copii.

Din cauza ceţei şi a şoselei alunecoase, soţia lui Petru Claudiu a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de parapet, revenind apoi pe banda de urgenţă. Nimeni din interior nu a suferit răni grave. Fetiţa de 7 ani a coborât prima din maşină, fiind urmată de tatăl ei. Românul a dus-o dincolo de parapet şi s-a întors la autoturism.

Petru Claudiu a pierit încercând să îşi salveze cei trei copii

După și-a salvat fetița de 7 ani, românul a mers pe partea stângă a autoturismului, dar înainte să apuce să deschidă portiera în dreptul soţiei sale, a fost luat pe sus de un camion al cărui şofer nu a încetinit. Trupul său a fost aruncat pe autostradă, iar apoi alte două maşini au trecut peste corpul lui.

În afara fetiţei de 3 ani, care a fost rănită la cap, ceilalţi doi copii au scăpat fără răni. Soţia sa a suferit răni minore, dar e şi ea sub supraveghere, fiind în stare de şoc după ce a privit neputincioasă cum e ucis tatăl copiilor ei.

Niciunul dintre cele trei autovehicule care l-au spulberat pe român nu a oprit după accident. În prezent, poliţia germană îi caută pe şoferii vinovaţi de uciderea lui Petru Claudiu.

sursa foto: Bild.de

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel