Germania. Un șofer român de TIR i-a șocat pe polițiști: circula fără permis, acte, plăcuțe de înmatriculare și tahograf

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Presa din Germania scrie despre cazul incredibil al unui șofer român de TIR, care a comis un număr record de infracțiuni și abateri de la Codul Rutier.   

Un șofer român a fost prins fără permis de conducere, acte de identitate, plăcuțe de înmatriculare, documente de transport și tahograf. Românul conducea mastodontul de 40 de tone prin Bavaria, cu destinația Franța.

Polițiștii germani au oprit, miercuri, pe raza localității Untersiemau (districtul Coburg), un camion înmatriculat în România. Oamenii legii au observat că lipsea plăcuța de înmatriculare din față, așa că s-au decis să oprească TIR-ul pentru o verificare de rutină, scrie frankenpost.de. 

Polițiștii au fost șocați de numărul record de infracțiuni constatate: românul de 46 de ani nu avea asupra sa niciun act de identitate valabil. El nu avea asupra lui un permis de conducere, pentru că nu deținuse vreodată unul. Circula fără documente de proveniență a mărfii, fără numere de înmatriculare, iar tahograful nu era instalat în cabină.  

La o verificare și mai atentă, polițiștii au descoperit că bărbatul circulase cu peste 110 kilometri la oră chiar înainte de a fi oprit, deși viteza maximă admisă pe acel sector de drum era de 80 de kilometri.

Cursa românului către Franța a fost oprită imediat.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel