Germania. Un deținut român a luat OSTATICĂ o femeie în închisoare. Intervenție în FORȚĂ a trupelor speciale

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un deținut român a luat ostatică o femeie în închisoarea din Lubeck, în Germania. Poliția a intervenit în forță, după 5 ore tensionate, pentru a elibera ostatica, psiholog al penitenciarului, relatează observator.tv. 

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 15.00 (ora României 16.00), la închisoarea din Lubeck, unde românul Daniel P. e încarcerat pentru agresiune sexuală.

Românul de 36 de ani a luat ostatică o femeie, care, potrivit Bild, e psihologul închisorii. El a luat-o prizonieră sub amenințarea unui cuțit. Criza provocată de deținut a dus la o masivă mobilizare a forțelor de poliție, relatează aceeași sursă.

Peste 25 de mașini de poliție au intervenit în sprijinul gardienilor și au izolat întreaga zonă. Inclusiv traficul din vecinătatea închisorii a fost bulversat din cauza prezenței masive a forțelor de ordine. Negociatorii, de asemenea, au venit pentru a discuta cu deținutul român.

Conform Lubeck Online, s-au auzit 3 explozii când trupele speciale au atacat. Polițiștii germani au folosit grenade flash, pe care le-au aruncat în încăperea unde românul o ținea pe femeie ostatică.

Daniel P. a fost ușor rănit și este în custodia poliției, transmite RTL. Ostatica a fost eliberată și este nevătămată. I s-au acordat, totuși, preventiv, îngrijiri medicale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel