Germania. Trei români au dat buzna în casa bătrânilor pentru care au lucrat, i-au bătut crunt și le-au furat toți banii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Trei români au intrat în casa unor bătrâni în toiul nopții. După ce i-au bătut, fără milă, le-au furat toți banii.
Germania. Trei români au intrat în casa unor bătrâni în toiul nopții. După ce i-au bătut, fără milă, le-au furat toți banii.

După atacul brutal asupra unui cuplu, chiar în casa lor din cartierul Bergheim din Augsburg, poliția a reușit să identifice și să aresteze trei suspecți. În urma jafului, care a avut la mijlocul lunii decembrie 2021, cuplul a fost grav rănit. Unul dintre cei trei hoți români își cunoștea victimele.

Jaful violent i-a șocat pe locuitorii din cartierul Bergheim din Augsburg. Într-o noapte, de la mijlocul lunii decembrie 2021, trei persoane au pătruns într-o casă din cartierul Bergheim din Augsburg și au atacat un cuplu căsătorit.

Femeia, în vârstă de 71 de ani, și soțul ei, în vârstă de 83 de ani, au fost atât de grav răniți încât au stau în spital ai multe zile, unde au primit îngrijiri medicale.

Poliția a înființat o comisie specială - „Bergheim”, din care făceau parte 25 de ofițeri. Investigațiile agenților au avut succes, scrie   all-in.de.

Poliția din Augsburg a arestat, ieri, un român de 32 de ani. Acuzația procurorului: tentativă de omor. Potrivit polițiștilor, bărbatul român cunoștea cuplul, la care a lucrat ca meșter. El a fost deja adus în fața unui judecător de instrucție și acum se află în arest.

În România, alți doi bărbați,  în vârstă de 37 și, respectiv, 40 de ani, au fost arestați sub suspiciunea de tentativă de omor. Aceștia au fost identificați de ofițerii de la Oficiul de Poliție Criminală de Stat Bavarez în cooperare cu autoritățile române. S-a solicitat deja extrădarea celor doi români în Germania. Procurorul nu a mai prezentat și alte detalii ale cazului, din cauza anchetei, care este încă în derulare.

Un alt român, care era căutat cu mandat european de arestare, s-a ascuns sub duș, la vederea polițiștilor

 

Austria. Un român, căutat în toată Europa, s-a ascuns sub duș, la vederea polițiștilor

 

Anchetatorii de la Oficiul Poliției Criminale de Stat din Viena, miercuri dimineață, au reușit să localizeze un bărbat, de origine română, căutat internațional.

Suspectul român era căutat de justiția poloneză de un an bun. Când ofițerii de la Oficiul Poliției Criminale de Stat din Viena au încercat să-l aresteze pe suspectul român, acesta a încercat să se ascundă sub duș. 

Bărbatul, un român de 53 de ani, era căutat de justiția poloneză din ianuarie 2021, sub suspiciunea de fraudă comercială gravă. Suspectul român a fost dus la un centru de detenție, scrie  kurier.at.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel