Germania. Suporter român, gest șocant făcut împotriva unui alt conațional: Cel din urmă a ajuns cu urechea ruptă la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sâmbătă, o altercație violentă a avut loc într-un tren pe ruta Mülheim - Essen. Un român în vârstă de 41 de ani din Gelsenkirchen a fost rănit la ureche de un alt conațional în timpul discuției și ulterior a trebuit să fie transportat la spital.

Polițiștii au reușit să separe la fața locului patru persoane de cetățenie română implicate în altercația fizică. Un martor a declarat că bărbatul de 41 de ani și alți doi bărbați s-au ciocnit în tren, după care a izbucnit o bătaie.

Suspectul în vârstă de 44 de ani, din Mönchengladbach, ar fi mușcat urechea victimei și i-ar fi smuls lobul urechii. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a acționat în legitimă apărare și nu cu intenție. Ulterior, bărbatul rănit a trebuit să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Germania. Suporter român, gest șocant făcut împotriva unui alt conațional

 

Un test de alcoolemie efectuat asupra suspectului a arătat că acesta se afla în stare de ebrietate de 1,2 la mie. Bărbatul se îndrepta spre un meci de fotbal dintre FC Schalke 04 și Borussia Dortmund.

Din cauza gravității infracțiunii și a nivelului de alcool al suspectului, un judecător de la tribunalul districtual din Essen a ordonat ca românul să fie plasat în arest preventiv pentru a preveni alte infracțiuni. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost arestat de către ofițerii de poliție federală și dus în custodia poliției din Essen. Ofițerii au inițiat o procedură preliminară pentru vătămare corporală periculoasă.

Vezi mai departe

Român săltat de pe aeroport, de îndată ce a pus piciorul în Germania, și dus direct la închisoare

 

Poliția federală a prins un infractor pe aeroportul din Frankfurt. Românul era condamnat la 365 de zile de închisoare. 

Românul în vârstă de 49 de ani a fost verificat de polițiștii federali în Terminalul 1 al aeroportului din Frankfurt, în timpul unui control de rutină, pe 1 martie, și apoi a fost dus la penitenciarul din Preungesheim.

Motivul a fost acela că, în octombrie, bărbatul fusese condamnat de Tribunalul din Frankfurt la 335 de zile amendă de 10 euro fiecare pentru vătămare corporală periculoasă, pe care nu a putut să le plătească și, prin urmare, s-a ascuns.

Prin urmare, procuratura din Frankfurt a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele său, urmând ca acum să execute o pedeapsă înlocuitoare de 335 de zile de detenție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel