Germania. Șofer român, ghinionistul anului. A făcut pană pe autostradă, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Șofer român, ghinionistul anului. A făcut pană pe autostradă, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal
Germania. Șofer român, ghinionistul anului. A făcut pană pe autostradă, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal

Un șofer român a avut ghinionul să rămână în pană cu automobilul pe autostrada A40, pe data de 8 februarie, la ora 8.30. Polițiștii de la serviciul Autostrăzi s-au grăbit să-l ajute. 

Mașina românului a făcut pană în zona Dortmund-Vest, în direcția Essen. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat, de origine română, de 34 de ani, care era la volanul unui  automobil Golf, ale cărui plăcuțe de înmatriculare fusese aparent desigilate.

Românul, fără reședința permanentă în Germania, le-a spus polițiștilor federali că nu a condus mașina, dar că el deține Golful. Cercetările poliției au scos la iveală contrariul: se pare că românul călătorise cu Golful, dar nu era proprietarul  automobilului. 

Agenții Poliței din Krefeld, încă din luna octombrie, anul trecut, au interzis orice călătorie cu mașina respectivă. În cele din urmă, oficialii au confiscat Golful și toate documentele referitoare la mașină, urmând să verifice dreptul de proprietate. De asemenea, agenții au confiscat și plăcuțele de înmatriculare, care fusese desigilate.

În ceea ce privește șoferul român, polițiștii au constatat că acesta nu avea permis de conducere valabil. Românul s-a ales cu dosar penal. Investigațiile sunt în derulare.

Un alt șofer român de camion a murit, într-un accident rutier, produs, marți după amiază, jurul orei 15.05.

 

Germania. Șofer român de camion, mort pe loc, într-un grav accident rutier. Cabina tirului, zdrobită în impactul devastator

 

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un șofer român de camion a murit, într-un accident rutier, produs, marți după amiază, jurul orei 15.05. Accident mortal pe Autostrada A7. Cu aproximativ un kilometru înainte de nodul Schnelsen Nord, un șofer român a intrat cu camionul de 40 de tone în alt mastodont, care se afla la capătul unui ambuteiaj.

Șoferul român a rămas blocat în cabina lui, iar la locul impactului violent au ajuns polițiștii și medicii de la Ambulanță.

Din nefericire, după ce a fost scos din cabină,  șoferul român a fost declarat decedat.  Forța impactului a fost atât de puternică încât cabina șoferului a fost complet zdrobită. Bărbatul român a rămas blocat în camionul său. În ciuda măsurilor imediate de salvare, șoferul a fost scos mort din cabină, scrie Bild. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel