Germania. Tânără, lovită cu pumnii și picioarele de șase persoane, fiindcă nu a purtat mască în tramvai

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Tânără, lovită cu pumnii și picioarele de șase persoane, fiindcă nu a purtat mască în tramvai.
Germania. Tânără, lovită cu pumnii și picioarele de șase persoane, fiindcă nu a purtat mască în tramvai.

O adolescentă din capitala Germaniei a fost bătută, cu bestialitate, de șase persoane,  după ce a refuzat să poarte masca de protecţie într-un tramvai.

Fata de 17 ani a fost lovită cu mâinile şi picioarele de şase persoane. Printre agresori au fost atât femei, cât şi bărbaţi. 

Pe lângă lovituri, indivizii au insultat-o pe tânără. Tânăra a reuşit să filmeze făptașii, iar imaginile le-a dus la poliţie. Oamenii legii au reuşit să reţină trei dintre ei. Investigaţiile sunt în desfăşurare. 

Potrivit tinerei de 17 ani, cearta a pornit de la masca de protecție. Bărbații și femeile i-au informat pe tinerii, aflați în tramvai, că trebuie să poarte măști, au anunțat duminică polițiștii. După o ceartă inițial verbală, tânăra a fost, în cele  din urmă, insultată și rasial, scrie  rbb24.de

Când toți cei implicați au părăsit tramvaiul în stația Greifswalder Straße, se spune că disputa a escaladat. Tânăra a fost agresată  și lovită cu pumnii și cu picioarele de mai multe ori. În plus, se spune că una dintre femeile implicate în altercație i-ar fi smuls părul, a mai informat polițiștii. Adolescenta de 17 ani a fost internată în spital, unde este ținută sub observație.

Cu ajutorul imaginilor filmate de victimă în timpul atacului și puse la dispoziția polițiștilor, ofițerii l-au recunoscut pe unul dintre bărbații implicați în scandal. El și alți doi suspecți, cu vârste cuprinse între 42 și 51 de ani, au fost reținuți  într-un pub din apropiere, dar au negat acuzațiile. Unii dintre bărbați erau beți, iar polițiștii au găsit și narcotice asupra unuia dintre ei. Cercetările asupra femeilor implicate în scandal sunt în desfășurare.

Atacurile asupra tinerelor sunt, iată, în creștere în Germania. Duminică seara (6 februarie), în jurul orei 19.30, o tânără de 14 ani a informat poliția federală de la gara principală Essen că și-a pierdut telefonul mobil.

 

Adolescentă româncă, ținta hoților într-o gară din Germania. Metoda de furt face aproape imposibilă recuperarea bunurilor

 

Potrivit tinerei, o persoană necunoscută ar fi urmărit-o pe scara rulantă până la peronul 4-6, de unde i-a furat smartphone-ul din buzunarul stâng al jachetei. Fata, de origine română, le-a spus ofiţerilor că presupusul făptuitor se afla încă în gara principală.

Polițiștii federali au mers la secția principală, împreună cu persoana vătămată. Sora, în vârstă de 17 ani, a adolescentei românce, care o aștepta în gara principală, l-a văzut pe suspect urcând scările, până la peroanele 11-12.

Înainte să se închidă ușile tenului, victima și sora ei l-au recunoscut pe hoț. Prin urmare, ofițerii de poliție federală au reușit să urce și ei în tren, iar în gara Essen-Steele, ofițerii l-au arestat pe tânărul de 25 de ani și l-au dus la secția de poliție federală din gara principală din Essen, transmite Poliia Federală.

Oficialii l-au percheziţionat pe cetăţeanul libian, dar nu au putut găsi telefonul furat. Metoda în care a fost comisă infracțiunea a putut fi reconstituită cu ajutorul imaginilor, surprinse de camerele video. Ofițerii au văzut cum bărbatul a urmărit victima pe scara rulantă, apoi a dat peste adolescentă și i-a furat smartphone-ul.

Bărbatul a părăsit apoi gara principală și i-a înmânat un pachet unei alte persoane necunoscută. Cu toate acestea, suspectul nu a vrut să recunoască fapta. Ofițerii de poliție federală l-a fotografiat și i-au luat amprentele suspectului și l-au predat apoi pe bărbat poliției de stat din Essen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel