Germania. Șofer român de TIR, găsit mort într-o parcare. Poliția are o primă ipoteză

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Sören Müller via Tag24
Foto: Sören Müller via Tag24

Un șofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, la intrarea într-un spațiu de odihnă de pe A14, lângă orașul Grimma, Saxonia. Autoritățile investighează cauza decesului bărbatului.   

Descoperire macabră, vineri după-amiază, în zona de odihnă Muldental-Sud de pe A14 lângă orașul german Grimma. Șoferul român al unui TIR care bloca intrarea în spațiul de odihnă a fost găsit mort în cabina sa. Autoritățile încearcă acum să-și dea seama ce s-a întâmplat.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Sandra Freitag, autoritățile au fost informate despre prezența vehiculul românesc la intrarea în spațiul de odihnă în jurul orei 12.44.

"Ni s-a spus că șoferul este în vehicul", a spus purtătorul de cuvânt. Întreaga zonă de odihnă a fost închisă, iar echipele de salvatori sosite la fața locului au fost instruite să deschidă ușa.

Din păcate, medicii de pe ambulanță l-au găsit pe șoferul român mort în interiorul camionului. Momentan, nu există indicii cum că acesta ar fi fost atacat și se pare că moartea sa a survenit din cauze naturale.

Un medic legist și polițiști criminaliști s-au deplasat în zona de odihnă în acea după-amiază pentru a investiga cauza morții.

Intrarea în spațiul de odihnă a fost închis timp de mai multe ore, relatează publicația Tag 24.

 

Șofer român de TIR, mort în timp ce încărca camionul în Italia

Incidentul din Germania vine la doar câteva zile după ce un alt șofer român de TIR a murit în Italia. Tragedia a avut loc în Melazzo. Un șofer român cu domiciliul în Novi Ligure, care se dusese în zonă să încarce mai multe tractoare, și-a pierdut viața în timp ce încărca unul dintre vehiculele în camionul cu care trebuia să le ducă acasă.

Din primele cercetări se pare că vehiculul agricol s-a răsturnat, strivindu-l pe român.

La fața locului au intervenit carabinierii, tehnicienii Spresal și cei medicii, dar nu a mai fost nimic de făcut pentru românul de 40 de ani.

Trupul neînsuflețit al românului a fost pus la dispoziția familiei

 

Anchetatorii vor trebui acum să clarifice dinamica accidentului și au deschis o anchetă. 

Tractoarele au fost ridicate, în timp ce trupul neînsuflețit al românului a fost pus la dispoziția familiei care acum dorește să-l înmormânteze creștinește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel