Germania. Șofer român de TIR, direct la închisoare după un accident pe autostradă. Circula drogat și fără permis

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un șofer român de TIR a ajuns la închisoare în Germania, după ce a provocat un accident pe Bundesautobahn 7. Polițiștii au descoperit că tânărul era drogat, după ce anterior îi fusese luat permisul pentru consum de alcool. 

 

Un șofer român de TIR în vârstă de 29 de ani care a provocat un accident pe Autostrada BAB 7, lângă Bordesholm, probabil că nu se aștepta să ajungă la închisoarea Neumünster în mai puțin de patru ore. Polițiștii au constatat cu uimire că acesta era drogat și fără permis.

Românul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe drum

 

Potrivit publicației Schleswig-Holsteinischer Zeitungsverlag, incidentul s-a petrecut pe 4 ianuarie 2022 în jurul orei 13:15 pe BAB 7. Românul conducea o semiremorcă și a vrut să vireze spre Kiel, în zona Bordesholm, la intersecția autostrăzii. În acel moment, a pierdut brusc controlul camionului articulat și a ieșit de pe drum spre dreapta pe A 210 și s-a oprit în cele din urmă pe câmpul de lângă șosea.

Un echipajul de la postul de poliție Neumünster a sosit rapid la fața locului și nu a durat foarte mult până să descopere că unele lucruri nu erau deloc în regulă. Astfel, șoferul în vârstă de 29 de ani se afla sub influența drogurilor, iar un test a dat rezultate pozitive la mai multe substanțe diferite.

În urma verificărilor ulterioare, s-a dovedit că tânărul nici măcar nu avea permis de conducere valabil, documentul fiind suspendat din cauza consumului de alcool.

Mai multe, bărbatul nu plătise niciodată amenda pentru permisul de conducere, așa că împotriva lui fusese emis un mandat de arestare. Putea evita acest lucru doar plătind o amendă fixă ​​de peste 4.000 de euro. Întrucât nu avea acești bani, ofițerii de la secția de poliție Neumünster l-au transportat în cele din urmă pe românul de 29 de ani la penitenciarul Neumünster, unde acum trebuie să execute pedeapsa pentru amenda neplătită.

Valoarea pagubelor materiale provocate de accident nu e cunoscută, mai scrie sursa citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel