Germania. Româncă, ucisă cu bestialitate în propriul apartament. Un bărbat de 31 de ani, arestat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 41 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său din Mannheim, marți dimineață. Anchetatorii au presupus de la început că a fost vorba de o crimă violentă, lucru confirmat acum de autopsie. Astăzi polițiștii au confirmat că au arestat un prim suspect în acest caz.

Crimă oribilă în Schwetzingerstadt: după uciderea unei femei de 41 de ani, poliția a arestat presupusul autor. La cererea Parchetului din Mannheim, vineri (22 octombrie), Tribunalul districtual din Mannheim a emis un mandat de arestare pe numele unui cetățean german în vârstă de 31 de ani, suspectat de crimă. Bărbatul ar fi ucis-o pe femeia în vârstă de 41 de ani prin strangulare în apartamentul ei din cartierul Schwetzingerstadt, marți (19 octombrie).

Românca în vârstă de 41 de ani a fost găsită moartă marți dimineață în apartamentul ei dintr-un bloc de locuințe din Gaußstraße din Mannheim. Locul infracțiunii indică o crimă pasională. "Aceasta este o direcție pe care o investigăm", a confirmat miercuri o purtătoare de cuvânt a poliției pentru RNZ. Cu toate acestea, nu există încă niciun suspect.

Vezi și: Germania. Româncă, ucisă cu bestialitate în propriul apartament. Autopsia confirmă oroarea

 

Ancheta imediată efectuată de comisia specială "Glocke" constituită la sediul poliției din Mannheim și analiza probelor găsite, în special a urmelor ADN, efectuată în colaborare cu Institutul de Criminalistică al LKA, au condus la suspiciunea de crimă împotriva bărbatului de 31 de ani, fără domiciliu stabil.

Sâmbătă seară, în urma unor măsuri intensive de căutare și investigare, acesta a fost găsit în Duisburg, în apartamentul unei cunoștințe, fiind arestat acolo de un grup operativ special al poliției din Renania de Nord-Westfalia și predat comisiei speciale.

Româncă, ucisă cu bestialitate în Germnaia. Un bărbat de 31 de ani, arestat

 

„El a fost urmărit sâmbătă seara, după măsuri intensive de căutare și investigare la Duisburg, în apartamentul unui prieten, arestat acolo de un grup special al poliției din Renania de Nord-Westfalia și transferat la comisia specială”, au afirmat anchetatorii.

Tribunalul Districtual Mannheim a deschis duminică mandatul de arestare al bărbatului și l-a pus în aplicare. „Suspectul nu a furnizat nicio informație în timpul demonstrației privind custodia”. El este în arest.

Marți, poliția a fost informată cu privire la faptul că ceva rău i s-ar fi putut întâmpla româncei de o cunoștință a victimei, din România. Existau deja indicii că femeia fusese ucisă. O examinare post-mortem efectuată miercuri de departamentul de medicină legală din Heidelberg a confirmat suspiciunea că femeia a murit în urma unor acte de violență. Pe baza circumstanțelor generale, anchetatorii presupun că femeia de 41 de ani a murit cu puțin timp înainte de a fi găsită.

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel