Germania. Româncă, ucisă cu bestialitate în propriul apartament. Autopsia confirmă oroarea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă în vârstă de 41 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său din Mannheim, marți dimineață. Anchetatorii au presupus de la început că a fost vorba de o crimă violentă, lucru confirmat acum de autopsie.

Românca, în vârstă de 41 de ani, care a fost găsită moartă în apartamentul său din Mannheim, marți dimineață, a murit din cauza violenței. Acest lucru a fost anunțat, joi, de poliție și de procuratură.

Locul infracțiunii indică o crimă pasională. "Aceasta este o direcție pe care o investigăm", a confirmat miercuri o purtătoare de cuvânt a poliției pentru RNZ. Cu toate acestea, nu există încă niciun suspect.

Poliția a fost informată de o cunoștință a victimei, din România. Existau deja indicii că femeia fusese ucisă. Nu este clar de cât timp femeia zăcea moartă în apartamentul ei. Deocamdată, însă, anchetatorii nu au niciun suspect în vizor. În prezent, se analizează urmele și se interoghează locuitorii și vecinii. Poliția speră acum să descopere premisele crimei și să îl găsească pe ucigașul femeii cu ajutorul unei comisii speciale de 50 de persoane.

 

Româncă ucisă cu bestialitate în propriul apartament, în Germania

 

O examinare post-mortem efectuată miercuri de departamentul de medicină legală din Heidelberg a confirmat suspiciunea că femeia a murit în urma unor acte de violență. Pe baza circumstanțelor generale, anchetatorii presupun că femeia de 41 de ani a murit cu puțin timp înainte de a fi găsită.

Femeia fusese găsită moartă în apartamentul ei dintr-un imobil din Gaußstraße în jurul orei 9.45. Poliția fusese anunțată imediat înainte de către o cunoștință. Deja după ce femeia a fost găsită, existau indicii că ar fi putut fi victima unei crime violente. 

Comisia specială "Glocke", care a fost înființată, speră acum să obțină informații suplimentare din partea publicului. Următoarele întrebări prezintă un interes deosebit:

- Cine a observat mișcări suspecte marți dimineața, între orele 8:00 și 10:00, în Gaußstrasse și străzile adiacente, în special Kleinfeldstrasse și Kleinfeldsteg?

- Cine poate furniza informații despre vehicule sau persoane care au fost în această zonă și s-au comportat suspect?

Martorii pot suna la numărul de telefon 0621/174-4444. Apelurile sunt preluate non-stop.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel