Germania. Româncă acuzată de furtul unor bijuterii rare din Belgia, prinsă într-un Mercedes: Mergea în excursie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 28 de ani, condamnată la închisoare în Belgia pentru furtul unor bijuterii rare, în valoare de peste 300.000 de euro, prinsă de polițiști în Germania într-un Mercedes-Benz, când mergea în excursie alături de alți români.

Poliția de frontieră din Passau a arestat-o pe femeia din România pe numele căreia era emis un mandt internațional de arestare. Potrivit autorităților, anchetatorii au verificat mașina unui grup turistic din România, joi, pe autostrada A3.

La verificarea femeii în vârstă de 28 de ani, oficialii au constatat că românca era căutată cu un mandat internațional de arestare din decembrie 2019 în legătură cu un furt grav în Belgia. În acel moment, bijuterii rare în valoare de 300.000 de euro au fost furate de la un magazin de bijuterii. Valoarea pagubei - 300.000 de euro.

 După arest, a doua zi femeia a fost adusă în fața judecătorului de instrucție de la AG Passau, după care a fost luată în detenție în închisoarea de femei. După consultarea cu Parchetul din München, autoritățile judiciare u decis că românca va fi în curând extrădată în Belgia, potrivit PNP.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel