Germania. Român săltat din autocarul cu care venea din România și dus direct la închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 25 de ani, ocupant al unui autocar internațional, a fost verificat de polițiștii germani în urma unui control al imigrației din Rottal-Ost. Tânărul a fost luat de oficiali și dus direct în arest.

Ca parte a controlului imigrației din Rottal-Ost, un român în vârstă de 25 de ani a fost verificat de polițiștii germani în urma unui control al imigrației, luni, la 11:40 a.m.

După ce i-au verificat documentele de identificare, ofițerii au găsit un mandat de arestare din partea procurorului din Hamburg. În iulie 2019, românul a fost condamnat de Judecătoria districtului Hamburg la 120 de zile de închisoare, alternativ pentru a evita plata a 2085 de euro, pentru conducere în stare de ebrietate a unui autoturism, fără a avea un permis de conducere valabil.

Întrucât tânărul de 25 de ani nu a fost de găsit atunci când a fost emis mandatul și se ascundea în străinătate. Bărbatul nu a putut plăti suma de bani și a fost dus la JVA din Passau de poliția federală, transmite poliția germană printr-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel