Germania. Român, prins la volan cu un permis fals. Polițiștii l-au oprit în trafic și l-au amendat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Român, prins la volan cu un permis fals. Polițiștii l-au oprit în trafic și amendat
Germania. Român, prins la volan cu un permis fals. Polițiștii l-au oprit în trafic și amendat

Un român, de 22 de ani, a fost prins la volan cu un permis de conducere fals. Polițiștii din Bad Münder au avut parte de o surpriză când l-au tras pe dreapta.

Bărbatul a atras atenția, sâmbătă seara, poliției din Mueder în timpul unui control aleatoriu.  La scurt timp după ora 1 a.m., ofițerii patrulau pe Bahnhofstrasse și au oprit un automobil  Opel din trafic. La volan se afla un român, care nu are reședința permanentă în Germania.

Bărbatul le-a arătat polițiștilor o fotografie cu un presupus permis de conducere. Cu toate acestea, permisul nu era stocat în niciun program de calculator și ofițerii și-au dat seama că este fals, relatează ndz.de. 

Prin urmare, oamenii legii i-au luat cheia de la mașină și au întocmit un proces verbal pentru conducere fără permis. De asemenea, au cerut de la tânărul de 22 de ani o cauțiune de 200 de euro. 

La puțin timp, un prieten de-al românului a ajuns la sancționat ța locului și a ridicat automobilul și a plătit amenda.

 

Vezi și:

 

Germania. Un șofer român de TIR a trecut prin spaima vieții lui la un punct de control

 

Poliția federală din Passau, landul Bavaria din Germania, a descoperit 14 persoane în camionul unui șofer român. Bărbații și femeile stăteau neasigurate pe zona de încărcare între mărfurile transportate.

Poliția federală a oprit, miercuri, transportul ilegal al mai multor persoane pe A3, lângă Ruhstorf, în Passau. Ei urmau să fie duși în Germania în remorca unui camion.

Olanda. Șofer român de TIR, condamnat la 10 ani de închisoare, după ce inițial a fost achitat: Liviu avea în remorcă 25 de pasageri „în pragul morții”

Camionul condus de un șofer român a fost verificat la punctul de frontieră A3. Polițiștii au deschis cala de marfă, care era securizată cu sigiliu vamal, și au descoperit aici 14 persoane - femei și bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani. Au venit din Nepal, India, Pakistan și Afganistan. Investigațiile inițiale au scos la iveală că aceștia au fost neasigurați în remorcă de câteva ore și și-au făcut nevoile în sticle. Potrivit poliției, persoanele introduse ilegal erau sănătoase, însă nu aveau la ei niciun act de identitate.

Șoferul, un român în vârstă de 45 de ani, a spus că nu știe nimic despre femeile și bărbații care erau în remorca lui. El susține că a tras spaima vieții lui când a auzit doar zgomote cu puțin timp înainte de punctul de control și a atras atenția polițiștilor asupra lor. Acum este cercetat pentru introducerea ilegală de străini, dar i s-a permis să continue să călătorească.

Ungaria. O șoferiță româncă de TIR riscă 15 ani de închisoare după ce a fost prinsă cu zeci de migranți în camion

Cei care au fost introduși ilegal au fost reclamați pentru intrare ilegală în Germania și au fost nevoiți să se întoarcă în Austria. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel