Germania. Român mort carbonizat în cabina TIR-ului: Imagini ȘOC de la fața locului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Imagini impresionante de la accident mortal pe Autostrada 4 din Germania, lângă Kerpen, unde un șofer român a ars până la moarte în camionul său după ce a făcut accident. Polițiștii, pompierii și lucrătorii de la autostrăzi au lucrat ore în șir pentru îndepărtarea fiarelor contorsionate de pe carosabil și reluarea traficului.

Un accident mortal a avut loc marți după-amiază, în jurul orei locale 15:15, pe Autobahn 4, lângă Kerpen. Un șofer român, rămas încă neidentificat, a ars în camionul răsturnat pe asfalt. Polițiștii nu au putut să-l identifice, chiar dacă știau exact despre ce camion e vorba, însă se presupune că ar fi un șofer român în vârstă de 56 de ani, pe care tocmai îl lăsaseră fără permis de conducere, după ce a fost prins băut la volan.

Citește și: Germania. Șofer român, mort CARBONIZAT în camion: Tocmai îi luaseră permisul pentru că a condus băut

În jurul orei 12:30, poliția autostrăzii din Koln a verificat camionul în zona de odihnă Frechen-Nord. Poliția a fost informată de un martor că un șofer de camion părea a fi foarte beat, la benzinărie. Ofițerii l-au verificat pe șofer și au constatat că testul de alcool a arătat rezultatul de 2,6 la mie. Agenții i-au luat permisul șoferului român de 56 de ani, l-au amendat și i-au interzis să mai conducă, informând patronul firmei românești de transport despre situație, oamenii legii primind asigurări că acest va fi înlocuit.

2. -imagine fara descriere- (tir_romanesc_ars_autostrada_germania_sofer_roman_19aug5.PNG)

Imaginile de la fața locului sunt furnizate de Emergency-Report.de, și arată cum ore în șir, zeci de oameni și utilaje au lucrat pentru a lua de pe carosabil mastodontul devenit un morman de fiare vechi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel