Germania. Român înjunghiat în bucătăria casei. Soția, la poliție: „A fost un accident. Curăța cartofi“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O ceartă într-un cuplu de român din Caasmannstrasse, Brandenburg an der Havel, s-a terminat prost: Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen și operat de îndată, iar femeia a ajuns în arestul poliției, explicând ce s-a întâmplat de  fapt.

Vineri seara târziu, poliția din Brandenburg a fost asă intervină la un caz de violență în familie în Caasmannstrasse. Un bărbat în vârstă de 53 de ani zăcea pe podea  într-o baltă de sânge, cu o plagă înjunghiată în stomac. Potrivit anchetatorilor, un cuplu de români s-a certat anterior, iar vecinii au bătut la ușa apartamentului.

Femeia, o româncă în vârstă de 58 de ani, a deschis ușa în stare de șoc. Soțul ei a fost luat apoi cu ambulanța la spital  și operat de urgență.  Ambii parteneri erau sub influența alcoolului în acel moment, potrivit Maz-online.de.

Femeia, luată în custodia poliției, a spus că a fost un a accident casnic, însă versiunea sa că totul s-a petrecut când curăța cartofi nu pare foarte credibilă. Femeia a fost eliberată sâmbătă după-amiază, însă nu are voie să se întoarcă în apartamentul lor timp de zece zile. Anchetatorii trebuie să determine cum s-a ajuns ca bărbatul să fie înjunghiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel