Germania. Român găsit aproape MORT în barul său din Mannheim. Poliția face un APEL la cetățeni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Principaul suspect în cazul românului găsit plin de sânge în barul său din Mannheim (landul Baden-​Württemberg) este tot un român. Poliția face un apel la cetățeni pentru a afla adevărul în acest caz. 

Un român în vârstă de 43 de ani a fost găsit săptămâna trecută plin de sânge și cu răni grave la cap, în barul său din Mannheim. Polițiștii germani anunță că principalul suspect în acest caz este un conațional în vârstă de 34 de ani.

Până în prezent suspectul nu a fost găsit, motiv pentru care oamenii legii solicită informații de la posibilii martori sau de la oricine deține detalii privind agresiunea sângeroasă, relatează publicația Mannheim24.

Se pare că a existat un conflict între cei doi

 

Incidentul s-a petrecut joi, 3 iunie, atunci când românul a fost găsit grav rănit în bar, de două persoane care au alertat poliția. Potrivit informațiilor inițiale, între victimă și o altă persoană/sau mai multe a existat o altercație care s-a soldat cu rănirea gravă a românului.

În timp ce bărbatul este internat în prezent la terapie intensivă, identitatea făptuitorului sau a făptașilor este încă necunoscută. Poliția Judiciară din Mannheim a preluat investigațiile ulterioare, iar cercetările sunt efectuate sub acuzația de tentativă de omor.

Barul în care a avut loc agresiunea a fost pus sub sechestru de polițiști.

Oamenii legii solicită persoanelor care pot furniza informații relevante despre infracțiune și / sau făptuitor sau făptași să contacteze Poliția la numărul 0621 / 174-4444.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel