Germania. Român arestat în gară pentru că a molestat sexual o tânără

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 34 de ani a fost arestat de polițiști în gara centrală din Dortmund, după ce a molestat sexual o tânără de 25 de ani. Când l-au verificat â baza de date, polițiștii au aflat și alte lucruri despre el.

Poliția federală a intervenit marți, 7 ianuarie, în gara din Dortmund, fiind solicitați de o tânără de 25 de ani care fusese agresată sexual de un bărbat. Ajunși la fața locului, polițiștii nemți au constatat că este vorba despre un tânăr român de 34, care a atins-o pe femeie de mai multe ori în zona sânilor și a organelor genitale și a încercat de mai multe  ori să o sărute cu forța. 

Femeia tipa la bărbat și încera, fără succes, să scape de acesta, însă românul, aflat într-o avansată stare de ebrietate nu îi dădea pace deloc. Românul de 34 de ani a fost verificat în baza de date a polițiștilor, care au descoperit că pe numele lui există un mandat de arestare pentru neplata unei amenzi de 200 de euro primită pentru că a călătorit fără bilet.

Românul, care la momentul arestării era într-o stare avansată de ebrietate (2,2 la mie), a fost arestat și va sta 10 zile după gratii, pe numele său fiind acum deschis și un dosar penal și pentru agrsiune sexuală, arată poliția națională germană într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel