Germania. Polițist băgat în spital, cu răni, grave de un român: Lăsat liber după atac, prins când voia să urce în tren

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Marți, 8 iunie, un agent de securitate de la misiunea din gară a fost rănit de către un bărbat de 41 de ani. Trântit cu fața de asfalt, agentul a ajuns în stare gravă la spital.

 În timpul unei altercații fizice în misiunea de la peronul 11 al gării centrale din Munchen, un român în vârstă de 41 de ani a lovit cu pumnul în față un agent de securitate în vârstă de 22 de ani, în jurul orei 8:30. Agentul de securitate sirian a fost trântit la pământ de forța loviturii și a fost transportat de serviciile de urgență la un spital din Munchen cu suspiciuni de leziuni faciale (vizibil un ochi umflat și un nas care sângera).

Întrucât suspectul avea un domiciliu înregistrat, acesta a fost inițial lăsat în libertate. Cu toate acestea, întrucât rănile părții vătămate s-au dovedit a fi mai grave decât au presupus inițial paramedicii (inclusiv o fractură a orbitei), iar locuința s-a dovedit a fi inexactă în timpul unei inspecții a apartamentului, a fost lansată o căutare a persoanei de 41 de ani.

La gara principală a fost găsit de o patrulă a poliției federale și arestat. Din ordinul Parchetului I din Munchen, românul va fi adus astăzi în fața unui magistrat sub acuzația de vătămare corporală gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel