Germania. O ROMÂNCĂ, sportivă de performanță, DISPĂRUTĂ de DOUĂ LUNI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Bianca Bobu, o sportivă de performanţă din Galaţi, în vârstă de 19 ani, este dispărută de două luni în Germania, acolo unde ar fi plecat să îşi caute de muncă.

De curând, fata şi-a închis contul de Facebook şi şi-a schimbat numărul de telefon, iar rudele şi prietenii nu mai ştiu nimic de ea. Totul a început pe 16 august 2019, atunci când Bianca Bobu, portarul echipei de hochei feminin Gladiators Dunărea Galați, a plecat în Germania împreună cu un prieten.

Imediat după ce a ajuns în Germania, Bianca ar fi întrerupt orice legătură cu prietenii, rudele şi antrenorii de la echipa de hochei. Mai mult, prietenul cu care Bianca a plecat în Germania s-a întors în Galaţi şi a explicat că fata şi-a găsit de muncă, fără să explice însă motivul pentru care nu mai poate fi contactată, scrie Observator.

 

Bianca Bobu, dispărută de două luni în Germania


În urmă cu câteva zile, fostul antrenor al Biancăi, Cristi Munteanu, a lansat un apel pe Facebook pentru a o găsi pe tânăra de 19 ani.

După ce apelul s-a viralizat, Bianca Bobu a scris un mesaj ciudat pe contul ei personal de Facebook în care a explicat că este bine şi că îşi va şterge contul.

„Eu o cunosc de mică pe Bianca și nu cred că ea a scris aceste chestii. De fapt, nimeni nu crede că ea este cea care a scris respectivul mesaj pe contul său de Facebook. Am fost la Poliție și am anunțat dispariția ei. Au spus că vor face cercetări. Ciudat este că Bianca și-a închis și telefonul, așa că nu mai poate fi contactată de cei care i-au fost aproape atâția ani”, a declarat antrenorul Cristi Munteanu pentru faramogul.ro.

Prietenii şi apropiaţii fetei se tem că aceasta ar fi picat în plasa proxeneţilor din Germania, iar aceştia au forţat-o să rupă toate legăturile cu rudele şi cunoscuţii din Galaţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel