Germania. O ROMÂNCĂ a fost RĂPITĂ din fața unui club apoi a fost OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE în Spania

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă în vârstă de 22 de ani a fost răpită din faţa unei discoteci din Germania şi dusă în Spania, acolo unde a fost obligată să se prostitueze.

Totul s-a întâmplat după ce o grupare de proxeneţi români s-a luptat cu grupare rivală pentru supremaţie şi pentru a-şi putea plasa prostituatele în cluburile şi discotecile din Germania. Românii au pierdut zona, dar şi câteva dintre prostituate, care au decis să rămână în Germania şi să primească protecţia noilor lideri ai grupării.

Drept răzbunare, proxeneţii români au răpit-o pe tânăra de 22 de ani din faţa unei discoteci şi au dus-o în Valencia (Spania), acolo unde au obligat-o să se prostitueze pentru ei, relatează Observator. Pentru a o recupera pe tânăra româncă, proxeneţii care au rămas în Germania, s-au întâlnit de mai multe ori cu românii din Spania şi de fiecare dată întâlnirile s-au încheiat cu confruntări violente.

În urmă cu câteva zile, poliţiştii din Spania, împreună cu cei din Germania, dar şi cu ofiţeri ai Europol, au efectuat mai multe percheziţii la locuinţele tuturor proxeneţilor, atât cei din Spania, cât şi din Germania. În urma anchetei, denumită „Operaţiunea Palmera”, poliţiştii au arestat 16 persoane, majoritatea români, cu vârste cuprinse între 18 şi 48 de ani.

De asemenea, 17 românce, forţate să se prostitueze în Alzira (Valencia) şi Saarbrücken (Germania) au salvate din reţeaua proxeneţilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel