Germania. Nemțoaică de 15 ani, prinsă LA FURAT alături de două românce

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O tânără de naționalitate germană în vârstă de 15 ani și două tinere românce, de 26 și 30 de ani, au fost arestate în Germania, după ce în mașina lor au fost găsite produse furate din supermarketuri în valoare de peste 2.000 de euro.

Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, 7 septembrie, atunci când un polițist a observat un vehicul suspect, în localitatea Waldek, landul Hessa.

Agentul a observat un bărbat care a ieșit în fugă dintr-un supermarket și a urcat în mașina respectivă. În mod ciudat, după numai câteva secunde, bărbatul a ieșit din mașina în care tocmai urcase și a rupt-o la fugă.

Ofițerul a imobilizat mașina și, în urma verificării, a descoperit în interior mai mulți saci plini cu bunuri furate din supermarketuri. Agentul a arestat o adolescentă germană de 15 ani și două tinere românce, de 26 și 30 de ani.

Printre produsele furate au fost găsite 106 flacoane de șampon, 101 cutii cu dulciuri, 63 de borcane cu cafea și mai multe articole de îmbrăcăminte pentru copii. Potrivit unui comunicat al polițiștilor, publicat pe presseportal.de, valoarea bunurilor depășește 2.000 de euro. 

Cele trei femei au fost eliberate, însă acestea s-au ales cu dosare penale pe numele lor pentru săvârșirea infracțiunii de furt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel