Germania. Menajeră româncă, acuzată că a „curățat” casa pensionarului de 10.000 de euro

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Menajeră româncă, acuzată că a „curățat” casa pensionarului de 10.000 de euro
Germania. Menajeră româncă, acuzată că a „curățat” casa pensionarului de 10.000 de euro

O menajeră româncă, în vârstă de 31 de ani, este acuzată că a furat 10.000 de euro din casa unui pensionar, în vârstă de 87 de ani, în Ernsgaden, landul Bavaria din Germania.

La începutul lunii trecute, o româncă de 31 de ani a abordat un pensionar de 87 de ani din Ernsgaden, Germania, și i-a oferit serviciile ca ajutor casnic. Potrivit polițiștilor, pensionarul a fost de acord și femeia s-a prezentat apoi de mai multe ori pentru a desfășura activitățile convenite.

Marțea trecută, în data de 5 aprilie, pensionarul a observat că îi lipsește o sumă considerabilă de numerar. Potrivit inspecției poliției responsabile de la Geisenfeld, era vorba despre o sumă importantă. 

 

Menajera româncă neagă furtul

 

Potrivit polițiștilor, bănuielile au fost îndreptate către menajera româncă, în vârstă de 31 de ani, întrucât banii erau încă acolo în totalitate când a început serviciul. Potrivit propriilor declarații, ofițerii de patrulare de la secția de poliție din Geisenfeld au stat la pândă pe 6 aprilie. În acea zi, femeia a fost găsită și se confruntă cu acuzațiile de furt.

Românca a negat furtul, însă în geanta ei a fost descoperită o monedă încorporată în plastic din colecția pensionarului de 87 de ani.

Menajera româncă, care locuiește la Ingolstadt, un oraș din regiunea administrativă Bavaria Superioară din Germania, a fost percheziționată pe 6 aprilie. În timpul raidului nu au fost găsite nici banii pensionarului, nici alte bunuri furate.

Femeia, care are antecedente penale, este considerată suspectă și s-a început împotriva ei un proces penal pentru furt.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel