Germania. Doi români, soț și soție, arestați pentru furturi de biciclete electrice

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români, soț și soție, au fost arestați în Germania, fiind acuzați de furt de biciclete electrice și de rănirea gravă a unui tânăr. 

Incidentul s-a petrecut duminică, 16 mai, atunci când un român în vârstă de 36 de ani din municipiul Vachendorf (raionul Traunstein) a fost observat de oameni furând o bicicletă electronică. Potrivit poliției, în timp ce încerca să fugă, românul a lovit cu mașina un tânăr de 32 de ani și l-a rănit grav.

La scurt timp, hoțul român a fost găsit alături de soția sa de 29 de ani în municipiul Bergen. A doua zi, judecătorul de instrucție responsabil a emis un mandat de arestare preventivă împotriva bărbatului care locuia în districtul sudic al landului Berchtesgadener.

Soția românului a fost lăsată inițial în libertate

 

Soția românului a fost inițial lăsată în libertate pentru posibila implicare în faptele soțului ei. Astfel, agenții comisariatului de frontieră al inspecției poliției penale Traunstein au intensificat ancheta și au descoperit alte două biciclete electrice plus o bicicletă de înaltă performanță.

Pentru toate cele trei biciclete existau rapoarte de căutare în baza de date a poliției, acestea fiind furate recent din sudul Bavariei.

Pe baza acestor concluzii și a altor constatări ale poliției penale, judecătorul de instrucție a emis un ordin de arestare preventivă și împotriva româncei de 29 de ani.

Parchetul și departamentul de urmărire penală continuă anchetele privind furturile de biciclete de valoare din zona Bavariei, scrie publicația pnp.de.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel