Germania. Bătrân de 87 de ani, suprins când fura 3 bucăți de cașcaval. "N-a mai suportat pofta"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Caz impresionant în Germania, acolo unde un pensionar de 87 de ani a fost surprins furând de mâncare.

Cazul unui pensionar de 87 de ani din Germania care a ajuns să fure de mâncare dintr-un magazin a intrat în atenția formațiunii Liga+ - partidul românilor din Germania, condus de Erich Mocanu.

"Germania: La vârstă de 87 de ani a ajuns sa fure de mâncare

Tragic, tragic, tracic! Și vorbim de Germania, nu de o țară de clasa a 3-a. Un pensionar de 87 de ani din localitatea Friedberg din regiunea Aichach-Friedberg a fost văzut de vânzătorul magazinului cum a introdus 3 bucăți de cașcaval în valoare de 4,55 euro în buzunarul interior al gecii.

Pensionarul a spus ca avea pofta mare de cașcaval pentru că din pensia lui nu și-a mai permis de mult timp sa mănânce. Acum nu a mai suportat pofta și a încercat sa fure, a declarat poliția chemată la fața locului.

Unde am ajuns oameni buni? Ceva nu funcționează bine în acest sistem. LigaPLUS vrea Pensie minimă pentru toți, indiferent de anii de muncă", este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a formațiunii.

Erich Mocanu, președinte Liga+ - partidul românilor din Germania și fondatorul asociației AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria și Germania, susține introducerea unei pensii minime, indiferent de anii de muncă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel