Germania. Ani grei de închisoare pentru un român care a bătut cu bestialitate un bătrân de 71 de ani și i-a furat banii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în Germania, acesta fiind găsit vinovat că a bătut cu sânge rece un batrân de 71 de ani după care i-a furat tot ce a gasit prin casă.  

Tânărul în vârstă de 33 de ani a fost condamnat luni, 9 martie, la șase ani și jumătate de închisoare. Tribunalul din Mosbach l-a găsit vinovat de jaf și vătămare corporală gravă, potrivit publicației morgenweb.de. 

Potrivit autorităților, românul a intrat pe 3 iulie 2017, împreună cu trei complici, în casa unui pensionar de 71 de ani din Mosbach, landul Baden-Württemberg. După ce bătrânul a fost bătut cu sălbăticie și legat, cei trei au furat din casă bani, bijuterii și monede din aur cu o valoare totală de aproximativ 11.000 de euro.

Complicii românului au fost prinși și condamnați, însă cel considerat șeful bandei nu a fost de găsit până în august 2019 când a fost arestat în România și apoi extrădat în Germania.

Apărătorul românului ceruse o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, însă judecătorii au ținut cont de gravitatea faptei.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel