Germania. Un român a făcut accident în timp ce se certa cu soția: A blocat portierele, ca să nu fie salvată femeia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Un român a făcut accident în timp ce se certa cu soția: A blocat portierele, ca să nu fie salvată femeia. FOTO: captură radiolausitz.de
Germania. Un român a făcut accident în timp ce se certa cu soția: A blocat portierele, ca să nu fie salvată femeia. FOTO: captură radiolausitz.de

Cearta într-un cuplu de români a scăpat literalmente de sub control în călătoria spre Görlitz, un oraș în estul landului german Saxonia. Mașina a ieșit de pe B 99 într-un câmp de lângă Hagenwerder, noaptea trecută.

O patrulă de poliție, deplasată la fața locului, a vrut să îi ajute pe cei doi români. Cu toate acestea, șoferul a încuiat portierele și nu și-a lăsat partenera să iasă, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Kai Siebenäuger.

Apoi, un polițist a spart un geam lateral pentru a o elibera pe româncă din autoturism. Femeia a fost rănită, însă nu prezintă niciun pericol care să îi pună viața în primejdie.

Românca, în vârstă de 39 de ani, a fost scoasă din autoturism în stare de șoc și dusă la spital ca măsură de precauție.

 

Șoferul român are pe numele lui mai multe acuzații

 

Șoferul român, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzat de privare de libertate, punerea în pericol a circulației rutiere și împotrivire a oamenilor legii.

La fața locului i s-a efectuat și un test de alcool și droguri care a ieșit negativ. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

 

Șofer român de TIR, accident cumplit 

 

La începutul săptămânii, un alt șofer român a fost implicat într-un accident în Germania. Un șofer român de TIR, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit grav, după ce camionul pe care-l conducea s-a ciocnit violent de un alt camion pe o autostradă din Germania. Camionul cu semiremorcă condus de celălalt șofer implicat era încărcat cu vopsea care a contaminat solul și asfaltul, fiind nevoie de o operațiune de amploare de curățare. 

Accidentul s-a petrecut între nodurile Rheda-Wiedenbrück și Gutersloh. Șoferul român al unui camion care circula spre Hanovra a intrat frontal în alt camion condus de un șofer polonez în vârstă de 45 de ani. Echipajele de ambulanță sosite la fața locului l-au transportat de urgență pe șoferul român la spital, fiind în stare gravă.  

În camionul articulat erau încărcați coloranți care s-au scurs pe autostradă și s-au infiltrat în pământ. O companie specializată a fost chemată pentru a îndeplini sarcina laborioasă de salvare a camioanelor puternic avariate. Munca lor și salvarea camioanelor a durat ore întregi. Pe lângă curățarea asfaltului, a fost nevoie ca și pământul contaminat de lângă drum să fie curățat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel