Germania. Un român a băgat spaima în femeile unui oraș. Le hărțuia și se masturba în fața lor: 14 victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Un român a băgat spaima în femeile unui oraș: Le hărțuia și se masturba în fața lor : 14 victime
Germania. Un român a băgat spaima în femeile unui oraș: Le hărțuia și se masturba în fața lor : 14 victime

Un presupus exhibiționist român, în vârstă de 38 de ani, a speriat femeile din Göttingen, landul Saxonia Inferioară, Germania, în vara ce tocmai a trecut. Astăzi a început procesul împotriva lui unde este acuzat de agresiune sexuală și tentativă de viol în 14 cazuri. 

Deoarece se spune că ar fi molestat sexual numeroase femei la Rosdorf Baggersee și în zona Leine și Kiessee în timpul verii, un român de 38 de ani a trebuit să răspundă în fața Tribunalului Göttingen. Pe lângă numeroasele acte exhibiționiste, procuratura l-a mai acuzat de constrângere sexuală, tentativă de viol și agresiune.

În rechizitoriu sunt enumerate în total 14 infracțiuni. Poliția l-a arestat pe bărbatul de 38 de ani la începutul lunii august și de atunci se află după gratii.

 

Incidente exhibiționiste

 

Se spune că prima faptă ar fi fost săvârșită de învinuitul român, care, potrivit poliției, abia se mutase în Göttingen. Potrivit rechizitoriului, se spune că el s-ar fi dezbrăcat acolo, apoi s-ar fi întins lângă două femei și s-ar fi masturbat. Câteva ore mai târziu, se spune că ar fi repetat acest lucru în fața altor două femei.

De la mijlocul lunii iulie au urmat aproape în fiecare zi alte incidente exhibiționiste. Se spune că inculpatul s-ar fi apropiat în mod repetat de mămici cu copii în cărucioare și de femei care alergau și s-ar fi masturbat în fața lor. De asemenea, se spune că ar fi molestat sexual femei care făceau plajă pe malul lacului sau care stăteau pe o bancă.

 

Cel mai grav incident 

 

Cel mai grav incident a avut loc la începutul lunii august. Potrivit rechizitoriului, se spune că românul s-ar fi apropiat de o femeie care se plimba pe malurile Kiessee, la prânz, iar el și-ar fi scos afară penisul.

Trei ore mai târziu, se spune că ar fi hărțuit fizic o tânără care stătea pe o bancă. S-ar fi aplecat spre ea, ar fi atins-o pe bancă și i-ar fi spus „fără poliție”. Atunci, speriată, femeia a țipat, el și-a pus brațul în jurul gâtului ei și ar fi strâns-o atât de tare încât abia mai putea respira. Apoi a târât-o câțiva metri mai departe până la un tufiș. Femeia a reușit să se elibereze și să fugă chemând ajutor. Inculpatul a urmărit-o inițial până au venit alți trecători.

 

Urmărire ca în filme

 

După acest incident, polițiștii și-au intensificat căutarea pe infractorul sexual necunoscut. Numeroși ofițeri se aflau în jurul lacului din cariera Rosdorf - unii într-o mașină de patrulare, alții pe jos, unii cu bicicletele companiei. Când a avut loc un alt incident exhibiționist două zile mai târziu la Rosdorf Baggersee, a fost solicitat și un elicopter de poliție.

La scurt timp mai târziu, a avut loc o urmărire de film. Un membru al grupului de căutare mergea pe o bicicletă în civil în zona de vest când l-a întâlnit pe bărbatul care corespundea descrierii făptuitorului, tot pe o bicicletă.

Ofițerul și-a informat mai întâi colegul prin radio și apoi a mers cu bicicleta după suspect la o oarecare distanță, dar l-a pierdut din vedere. Puțin mai târziu, a văzut că o bicicletă stătea în tufișuri pe malul unui pârâu. A auzit o stropire puternică, și-a aruncat bicicleta, și s-a dus prin pârâu și a alergat după fugar.

În timpul urmăririi, a dat peste alți doi bicicliști. Polițistul ud leoarcă și-a scos cartea de identitate și le-a cerut să le dea o bicicletă. Cu bicicleta împrumutată, a reușit să reducă din nou avansul suspectului. De asemenea, a putut să-și informeze colegii că suspectul a fugit într-o anumită direcție.

 

Românul tace 

 

Anchetatorii au înconjurat zona indicată și au lăsat elicopterul să survoleze zona. Puțin mai târziu, un locuitor a întrebat poliția despre motivul utilizării elicopterului și a raportat că a văzut un bărbat suspect. Acesta a fost indiciul decisiv: la scurt timp, anchetatorii l-au arestat pe românul de 38 de ani.

La începutul procesului, inculpatul a refuzat inițial să ofere orice informație în acest sens. Negocierile vor continua la începutul lunii ianuarie. Procesul se va prelungi câteva zile, întrucât instanța dorește să audieze ca martori toate femeile care ar fi fost molestate de bărbatul de 38 de ani.

Procurorul presupune că „românul a vrut doar să fie excitat sexual”. Femeile în cauză au găsit acest lucru extrem de inconfortabil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel