Atac cu cuţitul Germania. Trei oameni ucişi pe stradă, alţi şase sunt răniţi - VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţia din oraşul german Wuerzburg a anunţat vineri seară arestarea unui suspect, după o ''operaţiune majoră'' în care părţi ale oraşului au fost închise circulaţiei, transmite Reuters.

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte şase sunt rănite în urma unui atac comis cu armă albă, scrie publicaţia Bild, adăugând că atacatorul a fost oprit după ce i s-a tras un glonţ în picior.

Presa locală a relatat mai devreme despre înjunghieri multiple comise în această localitate cu circa 130.000 de locuitori, situată la sud-est de oraşul Frankfurt.

Citeşte şi: Militari germani, vizaţi de un atac terorist. Cel puţin 13 oameni răniţi. Preşedintele Germaniei se declară "şocat"

 

Cine este atacatorul

 

Autorul atacului comis în oraşul german Würzburg suferă de afecţiuni psihice, a declarat, vineri seară, ministrul de Interne din landul Bavaria, Joachim Herrmann.

"Este vorba de un cetăţean somalez care locuieşte în Würzburg din anul 2015. Era în atenţia poliţiei şi a fost internat în trecut în mod forţat într-o clinică psihiatrică", a declarat Joachim Herrmann, conform publicaţiei Bild.

"Este foarte clar că nu există alţi atacatori", a precizat ministrul de Interne din landul Bavaria.

Cel puţin trei persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite după ce au fost atacate de un individ înarmat cu un cuţit, vineri după-amiază, în oraşul german Würzburg. Autorul atacului, un somalez în vârstă de 24 de ani, a fost împuşcat de poliţie, este rănit şi a fost plasat în detenţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel