Germania. Șofer român de TIR și soția sa, accident cumplit. S-au prăbușit cu mastodontul

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură nordkurier.de
Sursa foto: captură nordkurier.de

Un șofer român de TIR care era în echipaj cu soția sa, au avut un accident cumplit azi-noapte, în jurul orei 02.00, în Pfingstberg din Brandenburg, Germania.

Totul a avut loc după ce șoferul român, în vârstă de 34 de ani, ar fi pierdut controlul volanului din cauza gheții și s-a prăbușit după ce a deteriorat balustrada pe o lungime de aproximativ 60 de metri.

Soția lui se afla și ea în TIR. Ambii au avut noroc și au putut părăsi nevătămat cabina. Însă camionul s-a îndoit lateral, având daună semnificativă.

 

Pagube de 65.000 de euro

 

Poliția a estimat pagubele la aproximativ 65.000 de euro. Camionul se afla încă la locul accidentului luni după-amiază. Prin urmare, banda dreaptă a fost închisă și circulația ar trebui inițial să fie condusă pe lângă locul accidentului pe o singură bandă. 

„Lucrările de salvare ar trebui să înceapă în jurul orei 14:00 de către o companie specializată. Pentru aceasta, A11 este blocat în zonă . Traficul va fi deviat prin joncțiunea Joachimsthal”, a transmis Stefan Möhwald, purtătorul de cuvânt al presei pentru poliția de est, potrivit nordkurier.de.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel