Germania. Microbuz cu români, accident groaznic pe o autostradă. Opt victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. MICROBUZ cu ROMÂNI, ACCIDENT GROAZNIC pe autostradă Opt VICTIME
Germania. MICROBUZ cu ROMÂNI, ACCIDENT GROAZNIC pe autostradă Opt VICTIME

Un microbuz plin cu români a fost implicat, astăzi, într-un grav accident pe pe A9 lângă Neufahrn, landul Bavaria, Germania.

Așa cum a raportat joi poliția rutieră Freising, șoferul unui microbuz marca Mercedes din România, în care se aflau alți șapte conaționali, s-a izbit violent de un camion MAN de douăsprezece tone care circula pe banda dreaptă din fața lui.

În urma impactului puternic al microbuzului pe partea din spate a camionului, partea dreapta din față a Mercedesului a fost atât de grav avariată încât pasagerul de 30 de ani din autoutilitară a rămas încarcerat, fiind scos de pompierii Allershausen. Românul a fost rănit foarte grav și a fost transportat la un spital din apropiere în elicopterul de salvare care a ajuns între timp.

Ceilalți ocupanți ai microbuzului au fost îngrijiți de un mare contingent de lucrători de salvare și conduși la spitalele din jur.

Pentru a clarifica cursul accidentului, procurorul Landshut a numit un expert la locul accidentului. În timpul înregistrării accidentului, banda în direcția Munchen a fost închisă până la puțin după ora 4 dimineața. Traficul a fost deviat la intersecția Allershausen. După lucrările de curățare efectuate de autoritatea de întreținere a autostrăzii Munchen-Nord, traficul a fost din nou reluat fără probleme.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel