Germania. Adolescentă româncă, dispărută de zile în șir. Poliția și familia cer ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe Mara-Patricia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Adolescentă româncă, dispărută de zile în șir. Poliția și familia cer ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe Mara-Patricia. FOTO: br.de
Germania. Adolescentă româncă, dispărută de zile în șir. Poliția și familia cer ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe Mara-Patricia. FOTO: br.de

Poliția caută o adolescentă româncă, în vârstă de 14 ani, care a dispărut duminică seara din apartamentul bunicii ei din Straubing, landul Bavaria din Germania. Eleva nu a mai fost văzută de atunci. 

Mara-Patricia Filip, românca de 14 ani, a dispărut de duminică, iar Poliția cere acum ajutor cetățenilor care poate au văzut fata.

Mara-Patricia are 1.45 metri înălțime, este zveltă și are părul lung și închis la culoare și ochi negri. Vorbește germana, româna și engleza. Nu se știe ce purta la momentul dispariției.

Fata a părăsit apartamentul bunicii ei din Straubing, landul Bavaria din Germania, în jurul orei locale 02:00 a.m. Nu a mai fost văzută de atunci. Poliția bănuiește că ar putea fi la Dresda sau în România. O crimă sau un accident nu sunt luate în calcul momentan.

Inspectoratul de Poliție Straubing și orice altă secție de poliție așteaptă orice fel de informații despre româncă de la cetățeni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel