Germana. Un șofer român a oprit camionul pe autostradă și a sunat, speriat, la poliție

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germana. Un șofer român a oprit camionul pe autostradă și a sunat, speriat, la poliție
Germana. Un șofer român a oprit camionul pe autostradă și a sunat, speriat, la poliție

Poliția federală din Leipzig a fost informată, vinerea trecută, de către agenții de la sediul poliției din Leipzig, că un șofer român a auzit zgomote pe zona de încărcare a camionului său, în zona de odihnă de pe autostrada Muldental.

Când ofițerii au ajuns la zona de odihnă de pe autostrada Muldental și au deschis camionul, au găsit în interior trei tineri afgani, cu vârsta cuprinse între 16 și 17 ani.

Cel mai probabil, cei trei migrați au urcat în camion în timp ce șoferul român a făcut o pauză mai lungă în drumul său spre Germania. După finalizarea măsurilor polițienești, șoferul român al camionului și-a continuat drumul, iar cei trei tineri migranți au fost predați serviciului de urgență pentru copii și tineret al orașului Leipzig, anunță Poliția Federală.

Poliția Federală din Leipzig a inițiat anchete privind introducerea ilegală de străini și intrarea sau șederea neautorizat a acestora în Germania.

Alți doi români au fost implicați, vinerea trecută, într-un scandal care a izbucnit într-un restaurant din gara principală din Bremen.  

 

Germania. Doi români, protagoniștii unui scandal monstruos într-un restaurant. Bătaia ar fi pornit de la două ucrainence 

Un scandal urmat de o bătaie în toată regula, a avut loc, vinerea trecută, într-un restaurant din gara principală din Bremen. Cinci bărbați au provocat o ceartă puternică. Unul dintre scandalagii a fost lovit la cap cu o sticlă și fost transportat cu ambulanța la spital.  

Potrivit primelor investigații ale poliției federale, doi români, de 20 și, respectiv, 24 de ani, au hărțuit și amenințat agresiv trei femei ucrainene, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, vineri dimineață.

Trei sârbi de 25, 26 și, respectiv, 28 de ani, au sărit în ajutorul femeilor și le-au cerut celor doi români să părăsească restaurantul. Dar, rugăminte sârbilor s-a încheiat cu o bătaie în toată regula, transmite Poliția federală.

La un moment, un cetățean german, de 52 de ani, care le-a ieșit în cale a fost lovit în cap de unul dintre români cu o sticlă de rom. Victima a fost dusă la spital cu o ambulanță.

În timpul altercației, geanta unui sârb de 28 de ani a fost furată și găsită, ulterior, în toaleta bărbaților. Sârbul l-ea spus polițiștilor că din geantă lipsesc 420 de euro.

La fața locului au intervenit șapte ofițeri de la poliția federală și patru ofițeri de poliție din Bremen. Patru persoane au fost arestate. În ciuda faptului că era răniți, aceștia au refuzat îngrijirea medicală. Ancheta polițiștilor privind agresiunea, amenințările și jaful  sunt în desfășurare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel