George Simion, liderul AUR, fără mască în mijlocul protestatarilor din Piața Universității

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul AUR, George Simion, este prezent la Piața Universității, în mijlocul protestatarilor care scandează împotriva măsurilor antiepidemice și a restricțiilor impuse de autorități.

În Piața Universității unde protestează simpatizanții AUR a ajuns și liderul formațiunii George Simion, în jurul orei 17.45. Protestatarii au un banner de mari dimensiuni pe care scrie "Libertate" şi steaguri tricolore. Liderul AUR a chemat oamenii în stradă, luni, într-o postare făcută pe contul său de Facebook.

Printre revendicările AUR se numără demisia premierului Florin Cîțu și a șefului DSU, Raed Arafat, ridicarea "de urgență a tuturor restricțiilor ilegale, incoerente și iraționale", precum și a impunerii purtării măștii în spațiile închise sau deschise și oferirea de explicații publice cu privire la fundamentarea științifică a impunerii restricțiilor. 

„Este inadmisibil ce se întâmplă în Romania cu restricțiile. Este datoria noastră să ieșim în stradă. Nu mai stăm în case, să ieșim în strada pentru drepturile noastre, aceste restricții sunt aberante. Veniți în fața prefecturii. O să ne luptam cu balaurul cum a făcut-o Sfântul Gheorghe", a spus Simion, într-o înregistrare live pe contul său de Facebook, potrivit Realitatea plus.

Citește și: Proteste AUR în toată țara: Protestatar încătușat de Jandarmi. Incidente grave (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel