George Simion, liderul AUR, a sărit la bătaie la Șerban Nicolae: „Ești un comunist în Parlamentul României” - Video

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
george_simion_serban_nicolae
george_simion_serban_nicolae

Liderul AUR, George Simion, a avut  un conflict cu senatorul Șerban Nicolae, chiar în Parlamentul României.  În 2008, când  George Simion avea 22 de ani, i-a spus lui Nicolae că este „lacheu al lui Ion Iliescu”, „comunist” și „apărătorul lui tătuca și al securiștilor”.

Pe 15 octombrie 2008, Parlamentul a dezbătut un proiect de lege inițiat de Șerban Nicolae prin care  foștii nomenclaturiști PCR, secretarii de partid, să fie exceptați de prevederile legii CSAS. Simion care era și el în sală a strigat către Șerban Nicolae: „Bai, comunistule!” către Șerban Nicolae.

Enervat, Nicolae a ieșit pe hol, unde l-a așteptat pe George Simion. „Ești un comunist în Parlamentul României. Apără-l pe Iliescu. Ești un lacheu al lui Ion Iliescu, mă! Unchiul meu a murit la Revoluție și tu dai legi ca să-l scapi pe Iliescu. Ești aici datorită mie, ma!”,  i-a spus Simion lui Șerban Nicolae.

„Vorbește frumos, mă, prietene! Vorbește cu maică-ta așa, care te învață să vorbești cu «ma». Ne mai întâlnim noi!”, l-a avertizat Șerban Nicolae pe George Simion.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel