EXCLUSIV  George Simion, DEZVĂLUIREA zilei: "Mi-am VÂNDUT apartamentul ca să mă bat în campanie cu partidele mari" | VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion a dezvăluit, la interviurile stiridiaspora.ro, gestul pe care l-a făcut pentru a trece peste dificultățile din această campanie electorală. 

George Simion, candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, a vorbit, la interviurile StiriDiaspora, despre campania electorala și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a intra în cursa electorală.

"Vreau să fie lumea mândră că a pus ștampila pe mine. Unii mi-au spus că sunt nebun. Nu sunt nebun, dar sunt altfel decât ăștia pe care i-am avut. Ca să pot candida, să am bani de campanie electorală, să mă bat cu partidele astea mari care sunt finanțate direct de la bugetul de stat, pentru că ei și-au dat lor bani, mi-am vândut apartamentul.

Singurul meu apartament pe care-l aveam în București de la părinții mei, de la 19 ani, l-am vândut ca să câștigăm această bătălie", a mărturisit George Simion, în exclusivitate pentru stiridiaspora.ro.

Întrebat ce va face după alegeri, în contextul în care și-a vândut apartamentul, George Simion a răspuns:

"Mergem mai departe. Puteam să fac orice, dar am ales cauza națională. Am ales să lupt pentru românii de pretutindeni. Mergem înainte! E timpul să apară o nouă generație!". 

Urmărește interviul integral:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel