EXCLUSIV  George Simion, interviul zilei la StiriDiaspora.ro

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

George Simion, candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, vine la interviurile StiriDiaspora.ro pentru unul dintre ultimele interviuri înainte de alegerile europarlamentare din 26 mai.

Interviul va fi difuzat astăzi, 24 mai, de la ora 16.30 pe contul de Facebook al redacției, pe canalul de Youtube StiriDiaspora, dar îl veți putea vedea și integrat în cadrul acestei știri.

„Nu știu să vorbesc că un politician, și nici nu-mi doresc să vorbesc că un politician, despre lucruri pe care nu le cunosc. Vă asigur că am bună credință de a le învăța, dar pornim campania noastră, 'România Mare în Europa', de la lucrurile pe care le stăpânesc și pe care am expertiză. 'România Mare în Europa' înseamnă Basarabia unită cu țara, înseamnă apărarea drepturilor românilor din Harghita și Covasna, acelor din Timoc și Cernăuți, acelor din Bugeac și Transcarpactica și până în Peninsula Balcanică (..) O să adăugăm sub egida 'România Mare în Europa' și alte teme: apărarea capitalului românesc, resursele noastre naturale, pădurile și munții noștri", a spus Simion la lansarea candidaturii sale.

George Simion va răspunde întrebărilor adresate de jurnalistul Bogdan Bolojan.

Urmărește interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel