George Berevoianu, prezentator Realitatea TV, a murit. Mesaje sfâșietoare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un cunoscut prezentator de la Realitatea TV a murit. 

George Berevoianu a murit la spital după o grea suferință.

”Colegul nostru George Berevoianu a plecat astazi la Ceruri! Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de socializare.

Ultimele luni din viață George le-a petrecut călătorind. 

Mesajele celor care l-au îndrăgit nu au întârziat să apară: 

”Colegul nostru, George Berevoianu, a plecat astazi la Ceruri! Dumnezeu sa il odihneasca in pace si familiei sa ii dea putere sa treaca peste aceasta grea incercare. A fost o onoare pentru mine sa il cunosc si ii multumesc pentru tot ce m-a invatat!” (Ionela Arcanu, prezentatoare Realitatea TV)


”GEORGE BEREVOIANU nu mai este printre noi!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Am fost alturi de el in ultimii ani si l-am ajutat cat am putut. I-am cunoscut suferintele. In aceasta dimineata era fericit pentru ca ii era ceva mai bine. Imi multumea tot timpul, stia el de ce. Isi dorea foarte mult sa intoarca si el binele pentru alti pacienti si in acest sens ne facusem planuri mari. Era un om deosebit! Iubea oamenii, isi iubea nespus profesia de jurnalist. Incepuse sa-i creada Dumnezei pe medici si cred ca avea dreptate. Unii chiar sunt Dumnezei adusi pe pamant! Regret pierderea lui!” (Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților)

”George Berevoianu era plin de lumină. Plin de viață, glumeț, tonic, empatic și simpatic. Era tot un zâmbet. Tot o energie. În dec 2011, la moartea marelui Kim, am ținut împreună vreo 4 ore de emisie in direct. Bere, îmi este așa de dor de tine .... Să îl saluți pe DRS” (Ștefania Vasiliu, MApN)

”Viața ta, puțină și ticsită, s-a terminat nedrept și abrupt, George. Mă număr printre cei cărora le-ai oferit candoare și optimism, mai ales în momente grele. Zâmbetul meu te va însoți în drumu-ți lin spre Dincolo. Condoleanțe familiei.” (Dorin Chiotea, TVR 1)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel