Garda de corp a lui Cristiano Ronaldo i-a întârziat zborul fotbalistului cu avionul privat, după o ceartă cu paza din aeroport

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Cristiano Ronaldo este oficial cel mai bine plătit fotbalist din lume
Cristiano Ronaldo este oficial cel mai bine plătit fotbalist din lume

Una dintre gărzile de corp ale lui Cristiano Ronaldo ar fi fost implicată într-o ceartă pe un aeroport spaniol care ar fi dus la intervenția poliției și la o întârziere de jumătate de oră pentru avionul privat al fotbalistului, în valoare de 20 de milioane de lire sterline.

Un cotidian respectat, Menorca, a declarat că paznicul atacantului lui Man United s-a supărat că i s-a cerut să aștepte după ce a făcut să se declanșeze un scaner al aeroportului cu degetul său înțepenit, în timp ce trecea prin controlul pasagerilor VIP, conform Daily Mail.

Ziarul a afirmat pe site-ul său digital că acesta "a ridicat vocea și a gesticulat violent" înainte de a trece prin arcul de securitate al aeroportului fără a fi percheziționat, în ciuda avertismentelor personalului de securitate că vor chema poliția.

Ziarul a adăugat: "Garda de corp a spus că a fost ofițer de poliție în Portugalia și că pot chema pe cine vor. Poliția a reușit să liniștească situația și avionul a plecat cu cel puțin o jumătate de oră întârziere”.

 

Cristiano Ronaldo a fost un simplu spectator și nu s-a implicat în niciun fel în incident

 

Deși garda de corp nu a fost numită, descrierea făcută de presa locală indica faptul că este vorba despre unul dintre cei doi gemeni identici pe care starul fotbalului îi angajează pentru a-i păzi spatele.

Atela pentru degetul pe care se spune că o purta bodyguardul său ar fi dus la speculații că acesta ar avea o rană legată de accidentul de mașină de săptămâna trecută, în care un consilier al lui Cristiano Ronaldo și-a distrus Bugatti Veyron-ul de 1,7 milioane de lire sterline.

Poliția a confirmat că un angajat al lui Ronaldo, despre care se crede că ar fi fost una dintre gărzile sale de corp, conducea mașina sport atunci când a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un zid de piatră care proteja o casă din apropierea casei de vacanță a fotbalistului din Majorca, chiar înainte de prânz, pe 20 iunie.

 

Cristiano Ronaldo a declarat ulterior că acesta s-a angajat să plătească daunele

 

Bugatti era una dintre cele două mașini pe care tatăl a cinci copii le luase cu feribotul în Majorca pentru vacanța la soare.

Se pare că Cristiano se afla într-un alt vehicul, într-un mic convoi cu cei dragi lui, când angajatul său a ieșit de pe șosea după ce au părăsit casa de familie închiriată pentru o zi de vacanță.

Se spune că acesta ar fi ordonat celorlalți angajați să rămână la fața locului în timp ce ei își continuau călătoria.

Bugatti-ul grav avariat a fost dus ulterior cu un camion de remorcare sub o prelată albastră.

Proprietarul casei din Majorca lovită de mașina sport a lui Cristiano Ronaldo a declarat ulterior că acesta s-a angajat să plătească daunele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel