"Fumigenele" PSD pentru distragerea atenției opiniei publice. Cine le-a inventariat

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

De ani de zile, politicienii încearcă să facă agenda publică. Și, de cele mai ulte ori, reușesc.

Deputatul USR, Claudiu Năsui, a făcut un inventar al "fumigenelor" lansate de PSD din 2017 încoace, care ar fi avut menirea să acopere subiecte grave, care contează cu adevărat.

 

"Partidul Social Democrat a perfecționat arta manipulării în politică.

În politică capacitatea de a distrage atenția este foarte importantă. De ce să ne pese de milioanele furate din banii noștri, de zecile de mii de abonați la contractele cu statul, de miile de sinecuri și de toate motivele pentru care România a ajuns să fie părăsită în masă, când putem să vorbim despre fleacuri și cancanuri? Cam asta reușește să facă PSD.

Cert este faptul că PSD are strategi foarte buni, care înțeleg foarte bine cum să manipuleze atenția publică. Tehnica constă în acoperirea problemelor reale ale guvernării cu cancanuri, subiecte inventate sau probleme mult mai mici.

Vă prezint aici un mic sumar al tuturor fumigenelor pe care le-a lansat PSD din 2017 și până acum tocmai pentru a deturna atenția publică de la subiectele care contează cu adevărat. Sistematic orice eveniment de substanță a fost acoperit de o fumigenă. În imagine am adunat doar câteva exemple dintre multe", scrie Năsui pe pagina lui de Facebook.

No automatic alt text available.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel