Franța. Un român și-a pierdut viața, după ce a ratat o curbă și a lovit un stâlp de electricitate

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român și-a pierdut viața, în dimineața zilei de vineri, 18 februarie. Bărbatul se afla la volanul vehiculului său, când a ratat o curbă ușoară și s-a ciocnit frontal cu un stâlp de electricitate de pe D10. Un pasager a fost rănit.

Vineri dimineață, 18 februarie, în jurul orei 6:20, o mașină, condusă de un șofer român s-a izbit de un stâlp electric pe D10, în Sainte-Croix-du-Mont.

Impactul a fost fatal pentru șoferul român, în vârstă de 54 de ani, care a murit pe loc. Accidentul s-a produs la ieșirea de pe șosea în Sainte-Croix-du-Mont. Vehiculul, condu de român, a ratat o curbă ușoară și s-a ciocnit frontal cu un stâlp de electricitate de pe D10, scrie sudouest.fr. 

În ciuda intervenției rapide a pompierilor și a medicilor de la Ambulanță, șoferul român nu a putut fi resuscitat. Din păcate, bărbatul a murit pe loc. Pompierii au desfășurat resurse considerabile pentru a scoate cadavrul din fiarele automobilului.

Pasagerul său, un bărbat român, de 60 de ani, a ieșit și el singur din vehicul. Rănit, acesta a fost transportat la spitalul din Langon.  

Polițiștii rutieri au demarat o investigație pentru a stabili dinamica producerii acestui accident rutier, în urma căruia un român și-a pierdut viața.

Acesta este al patrulea accident mortal, care a avut loc, într-o singură săptămână, pe teritoriul Sud-Gironde. Jandarmii cer participanților la trafic să fie deosebit de vigilenți, mai ales dimineața devreme. când drumurile sunt umede și vizibilitatea este limitată.

Un alt român, în vârstă de 39 de ani, a murit, pe 17 februarie, într-un accident cumplit în Tor Cervara, a șaptea zonă a capitalei italiene Roma.

 

Italia. Român, mort nevinovat într-un accident teribil 

 

Conform primelor informații oferite de autorități, tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 14:00, la periferia Romei din Italia. Românul conducea o motocicletă Kawasaki atunci când un Citroen, condus de un italian în vârstă de 47 de ani, a intrat în plin în conațional.

Impactul a fost atât de puternic încât românul a fost aruncat într-un gard și ucis pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul românului. 

Cercetările sunt în curs de desfășurare de agenții grupului IV Tiburtino al poliției locale din Roma pentru a reconstitui dinamica exactă a accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel