Franța. Români amenințați cu moartea de propriul fiu, recent eliberat din închisoare: „A spus că ne dă foc la casă și blochează ușile“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Franța. Român, arestat la patru ani de la un jaf cu violență. Bărbatul va sta după gratii și va achita daune uriașe unei victime
Franța. Român, arestat la patru ani de la un jaf cu violență. Bărbatul va sta după gratii și va achita daune uriașe unei victime

Un tânăr român va sta alte 6 luni după gratii, după ce tocmai se eliberase după doi ani de închisoare. Tânărul și-a amenințat cu moartea părinții, spunându-le că va da foc locuinței cu ei înăuntru.

Un cetățean român care locuiește în Dunkerque a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare pentru amenințări cu moartea la adresa părinților săi. Tânărul, deja condamnat de mai multe ori pentru violență, a fost condamnat, marți, la Tribunalul din Dunkerque.

La 13 decembrie, Ioan, un cetățean român în vârstă de 30 de ani, a fost eliberat din detenție după ce a executat o pedeapsă de doi ani de închisoare. El s-a întors atunci să locuiască alături de părinții săi în Petite-Synthe, dar lucrurile nu au mers așa cum a sperat.

Români amenințați cu moartea de propriul fiu

 

La 8 și 10 mai 2021, acesta a amenințat că îi va ucide. Mama sa a depus plângere împotriva românului: "Ne-a amenințat că ne dă foc la casă, cu motorină, blocând ușile ca să nu putem să ieșim. Voia să fim nevoiți să plecăm din casă“, a explicat femeia.

Născut în Germania, de origine română, tânărul mai fusese condamnat la închisoare pentru violențe exercitate asupra partenerei sale, inclusiv bătăi și amenințări, care au avut loc în perioada 21 iunie - 21 iulie 2019. Condamnat deja pentru fapte similare și în februarie 2018, el a fost condamnat atunci la doi ani de închisoare.

Cazul său este, din păcate, cunoscut de poliție și de avocații care au urmărit fiecare dintre părți timp de mai mulți ani. "Este de nesuportat", recunoaște avocatul său, mai citează La voix du Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel