Franța. Româncă, UCISĂ cu sânge rece de soțul său. Detalii ȘOCANTE din anchetă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tragedie într-o familie de români din Franța. Laura a fost ucisă cu sânge rece chiar de către soțul său, în timp ce se pregătea să plece în vacanță. 

Laura Mocanu a fost ucisă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în casa în care locuia, la Saint-Rémy-lès-Chevreuse, chiar de soţul ei. Cei doi erau despărțiți, însă femeia l-a lăsat pe acesta să stea în casa ei pentru o vreme.

După ce a comis oribila crimă, el a mers la poliție și s-a predat. Românca, în vârstă de 30 de ani, se pregătea să plece în vacanţă, în Cuba, însă soțul ei și-a ieșit din minți și a strangulat-o.

Bărbatul de 28 de ani, tot român, s-a prezentat singur la poliție şi a anunţat crima, precizând că totul s-a întâmplat în urma unui scandal monstru, transmite publicația Le Parisien

Potrivit prietenilor cuplului, Laura a încercat de mai multe ori să se despartă de criminal, iar de această dată luase decizia unei separări definitive. De milă, femeia a acceptat ca bărbatul să locuiască în aceeaşi casă cu ea, până găsea unde să se mute.

Laura fondase împreună cu o prietenă franţuzoaică ACINA, o organizaţie de solidaritate care lucra pentru imigranţi, mulţi dintre ei români care trăiau în condiţii precare la periferiile oraşelor Paris şi Lille.

sursa foto: leparisien.fr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel