Franța. Mămică româncă lovită cu pumnii și amenințată cu moartea de partenerul ei: Polițiștii l-au găsit cu bebelușul de 7 luni, afară

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
franta au batut un om pana la moarte
franta au batut un om pana la moarte

O româncă de 24 de ani din Carcassonne, Franța, a reușit să fugă din locuința în care stătea cu partenerul și cu bebelușul lor de 7 luni, după ce bărbatul ar fi bătut-o cu pumnii și a amenințat-o cu moartea.

Luni, în jurul orei 19.00, o româncă în vârstă de 24 de ani a contactat poliția după ce a suferit mai multe violențe din partea partenerului ei.

Ea afirmă că bărbatul a lovit-o cu pumnul de mai multe ori, i-a spart telefonul și a amenințat-o că o va ucide. Printre suspine, ea a explicat că se teme, pentru că bărbatul  a rămas acasă cu bebelușul ei de 7 luni.

Polițiștii au ajuns rapid la fața locului, în centrul orașului, unde l-au găsit pe suspect în afara casei, cu bebelușul în brațe. Arestarea a decurs fără probleme, iar copilul a fost înapoiat mamei sale.

Dus la secția de poliție, suspectul, un român în vârstă de 28 de ani, a fost luat în custodie cu întârziere, dată fiind bariera lingvistică. Un interpret a fost găsit în cele din urmă, iar bărbatul a recunoscut apoi amenințările cu moartea, dar nu și actele de violență.

Aseară, suspectul era încă reținut la secția de poliție, unde oficialii așteptau plângerea victimei și raportul medico-legal, informează La Depeche.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel