Franța. Un șofer român de TIR se zbate între viață și moarte. A ajuns la spital în stare critică chiar după ce și-a parcat camionul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Un șofer ROMÂN de TIR se zbate între viață și moarte. A ajuns la spital în stare critică chiar după ce și-a parcat camionul
Franța. Un șofer ROMÂN de TIR se zbate între viață și moarte. A ajuns la spital în stare critică chiar după ce și-a parcat camionul

Un șofer român de camion, în vârstă de 43 de ani, se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de un autoturism chiar după ce și-a parcat TIR-ul, în Roullet-Saint-Estèphe, departamentul Charente, Franța.

Tragicul accident a avut loc aseară, în jurul orei 21:30, pe rampa de ieșire de nord a Roullet-Saint-Estèphe, pe RN 10.

Șoferul român a fost lovit de un autoturism care circula spre ieșirea din zonă. Grav rănit, a fost transportat la CHU Poitiers. La miezul nopții, starea lui a fost descrisă drept „urgență absolută”.

 

Șoferița l-a văzut în ultimul moment

 

Șoferul camionului își parcase TIR-ul la aproximativ cincizeci de metri distanță, pe marginea drumului, foarte aproape de Renault Trucks. Multe vehicule grele de marfă parchează în această zonă în fiecare zi.

Și, dintr-un motiv nedeterminat încă, se afla pe jos pe rampa de ieșire, ușor în dreapta drumului. Șoferița, o tânără de 20 de ani, care locuiește în Sireuil, nu l-a văzut decât în ​​ultimul moment la ieșirea din această curbă și l-a lovit în ciuda încercării ei de a-l evita.

Jandarmii care au intervenit la fața locului au supus-o pe tânăra șoferiță testelor obișnuite de alcool și droguri care au ieșit negative.

În timpul intervenției serviciilor de urgență și a constatărilor jandarmilor, rampa RN 10 a fost închisă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel