Franța. Un român, în lacrimi în fața magistraților după ce a scuipat autoritățile: S-a dezbrăcat în fața pompierilor și i-a agresat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Un român, în lacrimi în fața magistraților după ce a scuipat autoritățile: S-a dezbrăcat în fața pompierilor și i-a agresat. FOTO: captură nordlittoral.fr
Franța. Un român, în lacrimi în fața magistraților după ce a scuipat autoritățile: S-a dezbrăcat în fața pompierilor și i-a agresat. FOTO: captură nordlittoral.fr

Ștefan V., un român în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat, ieri, de judecătorii tribunalului Boulogne-sur-Mer din Franța la o pedeapsă de șase luni de închisoare după ce a atacat pompierii și poliția. 

Ștefan s-a prezentat cu lacrimi în ochi în fața magistraților și nu a încetat să-și ceară scuze pompierilor și ofițerilor din Poliție care se aflau în sala de judecată pentru ceea ce a făcut.

Potrivit procurorilor, evenimentul a avut loc duminică dimineață, atunci când în timpul unei intervenții obișnuite, pompierii și polițiștii au fost atacați de român, în gara Calais. 

Românul se afla în stare de ebrietate și s-a răzvrătit. A scuipat autoritățile, i-a insultat și a început să lovească într-un geam a vehiculului de urgență și asistență victimelor (VSAV). Era scăpat de sub control și chiar s-a dezbrăcat ca să-și etaleze organele genitale în fața pompierilor.

A fost nevoie de cinci polițiști pentru a-l potoli și pentru a-l duce la secția de poliție, iar el a încercat chiar să-i lovească cu capul pe ofițeri.

 

Românul voia să ajungă în Anglia

 

Înainte ca lucrurile să scape de sub control, el a explicat că și-a dorit să se alăture familiei sale în Anglia, unde locuiește, dar că fără un document care să ateste contractul său de închiriere peste Canal, a fost respins.

Apoi, potrivit lui Ștefan, s-a întâlnit cu un compatriot în fața gării și au golit o sticlă de vodcă. Românul a explicat că nu își amintește nimic.

Având deja două mențiuni pe cazierul penal pentru violență și furt, românul a fost condamnat la șase luni închisoare. O audiere civilă va stabili despăgubirile care urmează să fie plătite pompierilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel