Franța. Tânăr român de 17 ani, împușcat pe stradă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Tânăr român de 17 ani, împușcat pe stradă. FOTO: captură sudouest.fr
Franța. Tânăr român de 17 ani, împușcat pe stradă. FOTO: captură sudouest.fr

Un tânăr român, în vârstă de 17 ani, care se afla pe un scuter a fost abordat de un individ care l-a oprit, l-a făcut să cadă de pe motocicleta ușoară și l-a împușcat, în Talence, departamentul Gironde, în regiunea Aquitania, Franța.

Ofițerii Unității pentru infracțiuni împotriva persoanelor (PSU) din cadrul securității departamentale au condus la investigații rapide pentru depistarea presupusului autor al împușcăturii care a rănit grav un picior al unui băiat român de 17 ani, luni 23 august, la începutul după-amiezii, pe bulevardul Thouars în Talence.

Suspectul a fost arestat joi dimineață și dus în custodia poliției. Acest tânăr de 23 de ani, originar din Azerbaidjan, care locuiește în orașul Saige-Formanoir din Pessac, le-a negat anchetatorilor că ar fi fost autorul împușcării. El a fost trimis sâmbătă în fața unui procuror care a deschis o anchetă judiciară pentru tentativă de omucidere. Acuzat, suspectul a fost arestat preventiv în închisoarea Gradignan.

Prin urmare, faptele au avut loc luni, în jurul orei 13:30, la Talence. Un tânăr român era pe scuter când a fost abordat de un individ care l-a oprit și l-a făcut să cadă. Acolo ar fi tras un glonț de calibru 9 mm în picior. Victima nu a dorit să depună plângere.

Cazul este probabil legat de lumea stupefiantelor de care aparțin cei doi protagoniști.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel